Stresarea de la Rompetrol

Dacă nu ați cumpărat de la Rompetrol nu vă agitați că nu ați pierdut nimic.

Prima oară când am mers la ei nu înțelegeam de ce nu merge pompa, între timp e afișat mai bine, dar înainte nu era așa, e un mic afiș unde scrie ”înainte de a ridica pompa apăsați tasta del dacă plătiți cash sau cu cardul”: păi no bine mă ”geniilor”, în primul rând puneți anunțul ăsta deasupra pompelor și nu în dreapta lor. În al doilea rând, în afară de cash sau card ce este? Aaaa…să plătesc cu cardul vostru super mega special? Oare nu era mai bine invers, cei care au cardul vostru super mega special să apese tasta del, că ei oricum știu de pompele voastre ”inteligente” și noi, restul populației să folosim pompele cum trebuie.

Rompetrol

Inițial eram foarte entuziasmat, părea că poți folosi cardul tău direct la pompă, nu mai ajungi la casă. Nope, nici vorbă :(.

De ce scriu rândurile astea? Ei bine, aseară, am fost nevoit să cumpăr benzină de la ei. Și uite apăs pe DEL și apare ”identificare pompă” (sau ceva asemănător) și nimic, nema, nicio benzină în rezervorul meu. A mers abia a 5-a oară când am încercat, vroiam să și renunț, nu era niciun angajat de-al lor pe afară (nu era nici la casă, dar ce contează asta). Și-l întreb pe plimbărețul ăla, ce fir-ar au pompele voastre, tot apare ”identificare bla bla”? ”- A, probabil a fost o eroare”. Mai aveau și niște butoane predestinate, apăsai direct 50 sau 100 și-ți punea benzină la fix. Suna bine, nu funcționa butonul.

Și stau să mă gândesc ce tare ar fi să fie pompe deștepte. Să poți plăti cu cardul, introduci suma, se autorizează, pui pompa și ai benzină. Dar îmi aduc aminte articolul în care se discuta despre faptul că profitul cel mai mare al benzinăriilor nu este din benzina pe care o vând (adaosul este foarte, foarte mic) ci mai degrabă din produsele din magazinele lor (adaosul este foarte mare), iar la o pompă deșteaptă din asta nu ai mai intra în magazinul lor și tentat să cumperi ceva.

Oricum, concluzia, experiență groaznică la Rompetrol și nu voi mai merge niciodată la ei de bună voie și nesilit de circumstanțe.

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *