Poze si povesti #1

Că tot e blog personal ăsta, nu, dom’le? O serie în care voi pune poze din diferite momente ale vieții și o mică poveste în jurul lor. Mi-ar fi plăcut să încep cu poze de când eram micuț dar nu le am în format digital; sper să fac rost de ele pe viitor și să revin. Enjoy!

Selfie before it was cool

IMG_0012

Aici testam primul device cu touch screen pe care l-am avut, un Ipod Touch, cred că generația 2. Un selfie înainte de vreme, poza a fost făcută pe 27 septembrie 2010, eram în America, plecat cu Work& Travel, era prima mea achiziție acolo, văzusem un anunț pe Craigslist (jmecherie, abia aflasem de el) și l-am luat, era sigilat și mai ieftin decât în magazin :D. Oricum, experiența de Work&Travel a fost genială, loved it.

<3 ASLS

DSC_6233

I really love ASLS! E locul în care am cunoscut foarte mulți oameni, mi-am făcut prieteni, m-am dezvoltat personal și profesional și m-a pregătit pentru viață. A făcut ca timpul petrecut la FLLS să nu fie timp ”mort”. Aici eram președinte , era una din primele nopți culturale organizate de ASLS, Noaptea verde :). Bine, pentru nopțile culturale, Pribix (Andrei) a avut un rol crucial, de fapt mare parte din merite pentru toate nopțile culturale se duc către el, mulțumim, dude!

Emi has to EAT

(00)Imagine066

Sincer, nu mai țin minte exact momentul dar cât timp am stat cu Emi, a avut mereu idei de genul. Îi plac/plăcea să mănânce și avea tot felul de idei pentru minuturi sau deserturi cu combinații interesante.

Data: 14 iulie 2011

Peste hotare

DSC02620Prima oară când am ieșit din țară (excepție Ucraina, Cernăuți, deh, e la  aprox. 100 km de noi) a fost împreună cu tatăl meu, o experiență super. Am apucat să văd mai multe orașe, Bruxelles, Paris, Budapesta și Amsterdam (unde e făcută poza)

Data: 23 iulie 2007

Prima oară în Târgoviște

IMG_0328

Aici am vizitat prima oară Târgoviște, țara de baștină a Ioanei. Mi-a plăcut, e un oraș frumos, potențialul este mult mai mare față de ce fac cei de la primăria de acolo.

Data: 18 septembrie 2012

This entry was posted in MainC and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *