Mai mergi la cinema?

Eu unul merg la cinema mai mult când vin în vacanță la Botoșani. Am două variante:

Cinema Unirea, vechiul cinema de pe vremea lui Ceaușescu, care rulează săptămânal 2 filme, cu 5 lei cumperi 2 bilete, iar popcornul și sucul te mai costă vreo 5 lei. Atmosfera e foarte bună, nu e multă lume, până de curând se foloseau filmele pe role clasice, dar din păcate au trebuit să treacă la videoproiector, probabil pentru că o parte din filmele de actualitate nu mai trimit și role pe format vechi. În orice caz, e ieftin și am văzut multe filme bune.

cinema-Unirea

Bineînțeles, mai există și varianta filmelor la mall, la Multiplex. Sălile sunt mai micuțe decât cele din București dar mie unul îmi place asta. Biletele pot ajunge și până la 5 lei dacă mergi la filme care rulează de ceva timp și înainte de ora 18.

În București, din păcate merg mai rar. E obositor. să ajungi la cinema, să stai la coadă,aglomerația, etc. Eu unul prefer varianta cu Orange Film, miercurea ai 2 bilete la preț de unu. Consider că prețul pentru suc și popcorn e foarte mare dar totuși cumpăr de poftă. Pe lângă asta mai merge mereu un baton de ciocolată sau niște alune prin buzunar. Dacă nu am bani decât de film, atunci mai intră si o sticlă de apă/suc.

Merge lumea la cinema? Din punctul meu de vedere, o dată pe lună îți poți face timp să mergi la cinema. Alta este experiența și este o ieșire pe care o poți bifa. Lumea nu prea mai iese. Și când zic ”iese” mă refer la a ieși să faci ceva diferit de ce faci în mod obișnuit. Cinema, restaurant, Water Park, tenis de câmp, etc. Parcă e prea ușor să cazi în cotidian monoton.

This entry was posted in MainC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *