E complex la BlogMeet

DSC0079

Dragă ”La copac”, îmi place cum ai reamenajat interiorul, îmi plac evenimentele, îmi place mâncarea, îmi plac ceaiurile, dacă ai restaura și exteriorul ai fi perfect. Nu de alta, dar să nu trebuiască să decupeze Gabriela poza.

Și uite așa ne-am adunat noi bloggeri de la Limbi Străine. Unde dacă nu La Copac. Mulți s-au anunțat, puțini am ajuns, poate din cauza celor doi metri de zăpadă. Oricum, era aglomerat, dacă am fi fost mai mulți cred că nu ne-am fi înțeles deloc, cred că a fost formula perfectă. Am primit carnețele personalizate și am aflat ce fel de bloggeri suntem, chiar, să pun quiz-ul pe blog.

Am aflat câte puțin despre fiecare, blogurile lor, excepție Andrei P. Am discutat, am glumit, am făcut poze, unele mai reușite ca altele (Gabriela, înca am acea poză, așa, pentru șantaj).

Eu unul m-am simțit foarte bine și mă bucur că ne-am înțeles foarte repede.

Și ca să fac o listă de prezență: Pribix (aka am avut blog și acuma parcă nu prea sau prea vreau). Denisa, mulțumesc pentru ideea titlului! Gabriela (nu mai pun link că ai deja unu, să nu exagerăm). Alma, pentru mine vei fi una și aceeași cu Ruki pentru mult timp. Anca are mere. A întârziat, ce să-i faci, chiar sper să reușesc să te ajut cu design-ul. Andra, ea are o chestie cu o poză în fiecare zi, tare interesant, dar de la asta se dă puțin cu pluta, cam prea multe poze, da, nu părea să fiu deranjat, but still!!! Ruki, afacerea, afacerea! P.S cum a fost prima zi cu costumaș? Și ultima și cea din urmă, Eva, cu strategia ei deloc subtilă. Eu trebuie să plec mai devreme. Ca apoi, văzând că totuși nu e chiar atât de lame întâlnirea, să rămână până la capăt. Radu, care a venit să ne spună despre limba lui străină, chimia 😀 .

Mulțumesc tuturor, sunteți niște simpatici!

This entry was posted in MainC. Bookmark the permalink.

6 Responses to E complex la BlogMeet

 1. Ruki says:

  Cum a fost cu costumaşul, fir-ar costumaşul să fie?
  Păi, frumos, cum altfel? Astăzi, pe la 15 am ajuns la sediul firmei, le-am predat oribilităţile de haine şi actele şi i-am salutat.
  Ruki nu îmbracă haine oribile, mă scuzaţi.

 2. La blogmeet-ul următor mă primiţi şi pe mine, chiar dacă nu-s de la Facultatea de Limbi Străine?

  P.S.: Butoane de share tot nu ţi-ai pus.

 3. admin says:

  Chiar acuma îmi caut temă, după ce găsesc temă încep și cu pluginurile. Și da, bineînțeles, dacă nu erai plecat să scrii numele tău pe sticle de beri veneai cu noi :D!

 4. Olivian Stiuler says:

  Comentariu ca să văd dacă apare Olivian Știuler în loc de admin…

 5. Radu Oncescu says:

  Eu pregătisem și niște citate din Tolstoi 😀

 6. Anca are mere va înlocui cât de curând celebra frază din abeceder: Ana are mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *