Excursie ieftina Barcelona

excursie ieftina barcelonaA venit iar timpul acela din luna in care prezint ”Excursia lunii”. Mai exact, urmaresc mereu tot felul de oferte si preturi la biletele de avion pentru a gasi excursii pe mapaond la un pret redus, low-cost.

Barcelona este o destinatie care nu este aleasa de multi pentru excursiile lor Low-cost sau pentru un city break deoarece nu putem spune ca gasim cele mai bune preturi la biletele de avion. Roma, Londra, Paris, pot fi destinatii unde gasesti bilete de avion ieftine. Totusi daca esti atent vei putea gasi si preturi de bilete avantajoase pentru Barcelona.

In articolul de azi voi veni cu cateva sfaturi care se aplica pentru excursii in toate orasele pe care doriti sa le vizitati, nu doar pentru Barcelona:

  • Sfârșitul lui februarie, luna martie și aprilie este perioada în care veți găsi biletele cele mai ieftine. Aș putea încerca să găsesc explicații, nu are rost, dacă nu sunteți ”forțați” să alegeți o perioadă anume, atunci puteți începe căutările cu aceste luni.
  • Nu te limita la orașul în care locuiești. Ai fi suprins cât de ciudate sunt uneori biletele la avioane. În orașe precum Bacău, Timișoara, Craiova, Târgu Mureș, Iași, sunt intrate pe piață companii low-cost iar prețul la biletele de avion din acele orașe poate fi mai mic, așadar nu vă limitați, de exemplu, să căutați doar bilete din București. O călătorie cu trenul în țară te poate scuti de niște costuri mari.
  • Încearcă să găsești biletele pe care le cauți cât mai din timp, cu 3-4 luni înainte este o distanță decentă și poți prinde niște prețuri bune la biletele de avion.
  • Când vine vorba de cazare mereu recomand Booking.com, probabil sunt cei mai buni din domeniu. Ca avantaje principale ar fi că este unul din cele mai folosite site-uri de booking la hoteluri, au foarte multe recenzii a celor care au fost la hotelurile respective și te poți baza pe reducerile prezente pe site. Când cumperi un bilet de avion și ai mai multe variante ieftine (în zile diferite), nu uita să verifici și cât te ajunge cazarea, este posibil ca în săptămâni diferite să economisești mulți bani.

În ceea ce privește excursia ieftină în Barcelona, detaliile ar fi următoarele:

Cu WizzAir din Craiova în Barcelona El Prat. Sfârșitul lui februarie 2015 spre începutul lunii martie. Biletul de avion poate fi și 240 de lei dus-întors, iar cazarea pentru 7 nopți am găsit cu prețuri între 260 și 360 euro pentru 7 nopți.

Ca dezavantaj ar fi că, în perioada respectivă sunt aproximativ 15-18 grade, așadar nu o vreme foarte bună pentru plajă și bălăceală dar Barcelona oferă multe altele pentru vizitat.

La final vă las cu top atracții de văzut în Barcelona:

This entry was posted in Travel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *