De ce blog si de ce blorg.ro ?

Cum am zis în primul articol de pe blog blorg (o să fac mult timp chestia asta ) a venit timpul să explic de ce mi-am „tras” blog și de ce am ales numele de domeniu blorg.ro .

În primul rând voi începe cu blogul. Tind să cred că este destul de simplu. Decizia de a avea un blog vine din propria-mi dorință de personal branding. Dacă voi căuta Olivian Știuler pe El Google nu prea apar rezultate interesante și nu apar rezultatele ce mă interesează, paginile pe care le pot manipula. În același timp, sunt de părere că o persoană are atât de multe lucruri de spus încât este foarte greu să-ți expui toate punctele de vedere fără ca să-i plictisești pe cei din jurul tău. Atunci intervine blogul, mai scrii și acolo, care vrea să citească citește, și uite așa, bloggeri se plictisesc între ei, cred că este o comunitate drăguță, interesantă. Un al treilea motiv, destul de micuț, ar fi că sunt tot felul de concursuri cu ”scrie un articol pe blogul tău…” și cum mie îmi plac foarte mult lucrurile gratuite, îmi plac și concursurile.

De ce blorg.ro ? Da, să aleg numele de domeniu a fost un adevărat chin. Am stat zile și nopți gândindu-mă ce să aleg. E clar că olivian.ro e luat, nu de alta, dar nu m-aș mai fi chinuit atât de mult. Și atunci mi-a picat fisa, cum tot încercam eu tot felul de nume ”branduibile”, gura a strigat ”blorg.ro”. Și atunci am zis că e perfect, nu e blog, că deh, nu prea sunt eu blogger, ci e blorg, blorg. Așa că am zis, gata, nu mai suport, mie îmi place, sună binișor și îmi iau blorg.ro că dacă nu fac asta acum nu mai iau niciodată domeniu.

A urmat pasul în care a trebuit să aleg tema pentru blog, alte zile pierdute, și cum tot ce era mai „șmecher” nu-mi plăcea cum arată, am zis că merg simplu și la obiect. Poate peste luni voi schimba tema, dar până atunci rămâne să scriu.

Rezumat:

De ce blog:

  1. Personal Branding
  2. Să exprim idei
  3. Să mai particip și la concursuri

De ce blorg.ro:

  1. Olivian.ro era luat
  2. A trecut deja prea mult timp
  3. Blorg.ro sună bine, e un fel de blorg, nici blog, da nici site…
This entry was posted in MainC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *