Cine spune nu stie ce spune

Cine spune că… nu poți face ceva nu știe sigur ce spune. Eu unul cred că, dacă vrei să realizezi ceva, nu trebuie decât să crezi în asta și să muncești mult.

Urmăriți filmulețul de mai jos și voi continua articolul ca să înțelegeți despre ce este vorba:


Publicitatea.. o chestia la care te gândești ofticat în mijlocul filmului, atunci când tocmai vroiau să anunțe cine e mama copiilor lui Ted, schimbi canalul, dai de alte reclame și te duci să-ți iei o bere.

Lucrurile s-au schimbat mult, publicitatea nu mai este ceea ce era înainte și, companiile, agențiile de advertising au început să se implice în tot felul de campanii interesante și nonconformiste, strategii noi, care nu plictisesc potențialul consumator și care reușesc să transmită cu adevărat un mesaj.

Dar la noi nu prea sunt atât de multe :(. O astfel de decizie presupune un risc, îți asumi niște costuri și trebuie să ai rezultate, dar riscul e acolo, de aceea managerii noștri merg de cele mai multe ori pe chestii sigur și ne trezim iar cu aceleași reclame plictisitoare.

Dar Beck’s nu face asta… în filmulețul de mai sus au genul de campanie care-mi place la nebunie, campanie pe care dacă ar fi să o descriu în trei cuvinte, acestea ar fi: funny, smart, cool!

Nu s-au oprit la această campanie și au realizat și un concurs cu o aplicație Facebook, pe principiul ”cine spune că nu poți avea parte de o experiență diferită”. Intrați aici și vedeți ce anume trebuie să faceți (nimic dificil, vă asigur 😀 ) : https://apps.facebook.com/cinespuneca

Mă bucur mult că încep să văd astfel de campanii în România. merităm și noi tot ce vedem la americani pe YouTube și merităm să zâmbim mai des în București. Beck’s a adus ceva zâmbete coorporatiștilor și e tare.

Bine, eu sunt fan Beck’s, nu pot să zic că-mi place un singur brand de bere, dar Beck’s se numără printre preferate, mai ales dacă stai să te gândești că am ajuns în Bremen și am ajuns la fabrica Beck’s  care mi-a oferit un tur super fain.

Apropo, că uitam și de asta, campania face reclamă la noul Beck’s Gold, o bere aurie (aspectul contează mult la mâncare și băutură), iar berea asta zice că e nectarul ăla de-l pui lângă ambrozie.

Mie mi-a plăcut berea, are doar 4% alcool, e pe gustul meu, pe gustul vostru este?

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *