Am mers la escape rooms

Da,da, am ajuns să încerc și asta!!!

Cât a fost Emi venit prin țară am căutat o activitate interesantă și am mers, cu o promoție, la 25 lei de persoană, la RoomMania, camera Da vinci. Dacă nu știați, camera e a lui Mikey Has, cel care are Doza de Has pe Youtube (o variantă/copie românească a lui =3 ).

roommania

Deși poate poza nu o arată :)), ne-am simțit foarte bine. Citatele respective sunt mai comode, am avut un feedback mai bun decât ”fain” pentru ei :)).

În orice caz, ce e un Escape Room? Ești pus într-o cameră care este, la urma urmei un puzzle 3D, real, cu indicii, etc. Tu trebuie să evadezi din acea cameră în maxim o oră. Evadarea poate însemna găsirea unei chei, a unui obiect anume, oricum, veți ști ce trebuie să faceți să fiți considerați ”evadați”. Ai parte de tot o poveste, tot felul de puzzle-uri anume, indicii și poate tehnologie. Camera nu trebuie să fie neapărat o cameră, pot fi mai multe camere, pot fi locuri ascunse.

Fiecare cameră poate fi o experiență total diferită, sunt niște jocuri în viața reală, de exemplu a fost interesant și cel în care trebuie să evadezi dintr-o închisoare, la propriu.

smartescapeVă recomand http://escapecentral.ro/ un site care prezintă, de cele mai multe ori obiectiv diferite Escape Rooms. Apropo, în general, nu prea poți povesti despre experiența din camere deoarece strici farmecul, nu vreau să-ți zic cum anume a fost o cameră tare pentru că poate vei vrea să ajungi și tu acolo. Să revin, intrați pe site-ul de mai sus, acolo veți găsi note la tot felul de camere. Cel mai bine este să începi cu un tare, făcută bine, deoarece, din păcate, sunt foarte, foarte multe camere (ceea ce e bine), din păcate era pentru faptul că unele sunt, din ce am auzit, penibile și nu foarte distractive, nu aș vrea să începeți cu una din această categorie.

Eu unul am fost prins de ”vraja” Escape Rooms și sigur voi merge la mai multe, vreau cât mai multe :)).

Voi reveni și cu un articol cu câteva recomandări de camere bazate pe experiența personală.

This entry was posted in MainC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *