Am cunoscut 2 bloggeri si schimbau un bec

În WinterCamp-ul din anul acesta (un proiect marca ASLS – formularea asta e pentru tine Gabriela) am cunoscut 2 bloggeri : Ariel și Cristi și sunt super simpatici și deștepți!

De ce scriu despre ei? Ei bine pentru că sunt persoanele care m-au convins să încerc să intru în blogosferă. Probabil nu a fost voit, nu am cerut asta, dar discuțiile cu ei m-au convins pe mine să iau bloggingul în serios. Să las deoparte ideea mea în care blogul blorgul ar trebui să fie doar un jurnal online, în care sunt împotriva comercializării, abordarea consumatoristă a blogosferei. O las așa și văd ce iese.

Dacă tot i-am menționat revin și cu un, îmi vine să zic feedback, dar nu este asta, revin cu o părere vis-a-vis de trainigurile pe care le-au ținut în cadrul sesiunii noastre de team-building.

Voi începe cu Ariel, primul care ne-a scos din zona de comfort:

– eu tot auzeam despre el, mai ales despre Tribul pe care-l are, chiar Emi îmi zicea de el dar sincer să fiu nu știam cum arată, am aflat cine e după primul training.

– sincer m-a suprins, am aflat că nu a participat la niciun curs pentru traineri și folosea foarte multe din sugestiile/tehnicile de bază. Mi-a plăcut cum s-a descurcat, i-am recomandat și cred cu tărie asta, ar trebui să se intereseze despre cursuri de formator, are talent și ar fi păcat să-l irosească.

Continui cu Cristi:

– cu Cristi am vorbit până să țină prezentarea mai mult. Mi-a plăcut foarte mult să discut cu el, știe multe despre online și își argumentează foarte bine punctele de vedere.

– mi-a plăcut prezentarea și faptul că a vorbit liber. El zicea că avea emoții la un moment dat dar nu s-a simțit deloc. La fel ca Ariel, are șarm, ambii au, cu Cristi nu am discutat dacă l-ar interesa să învețe mai multe despre traineri dar îi recomand și lui acest lucru

Și acum, către blogosferă, să lăs un comentariu, cică așa se începe!

 

Notă pentru mine: diversifică categoriile

This entry was posted in MainC. Bookmark the permalink.

4 Responses to Am cunoscut 2 bloggeri si schimbau un bec

 1. pic says:

  diversitate, zic!

 2. Mă bucur că eu şi Ariel am reuşit să te motivăm în aşa fel încât să te apuci serios de blogging. Dacă ai întrebări sau nelămuriri ştii unde ne găseşti. 😀

 3. Acum așteptăm și blogul lui Pic (că tot comentează) și al celorlalți. 😀

  Tnx Olivian for the “feedback”.

  Cristi, gata, acum știm – suntem buni. Woohoo!

 4. admin says:

  P.S Pic, cred că ai intrat în subconștient cu diversitatea ta…nu folosesc de obicei cuvântul ăsta 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *