Aveti cateva secunde pentru Excel?

MjAxMy01MTYzOWVkYWQwOTFhNDE1

Excel e minunat!

Un lucru pe care l-am observat a fost că am început să folosesc Excel din ce în ce mai mult spre perioada de maturitate.

Eu unul, cel puțin când eram mic, consideram tot ce era din Office în afara de Word, inutil. Am folosit Excel destul de târziu și atunci rareori, era de ajuns să creez un tabel în Word pentru nevoile mele .

Totuși, cu cât crești, cu cât te maturizezi, cu cât vrei să fii mai organizat, începi să folosești Excel. Poate la început ca o curiozitate dar ulterior începi să realizezi cât de util și folositor poate fi.

Un aspect interesant ar fi că, din păcate, viața ne pune destul de multe cifre în brațe. Partea tristă ar fi că trebuie să analizezi și să te schimbi în funcție de aceste cifre.

Vei fi mai econom dacă de exemplu ții socoteala cheltuielilor într-un Excel și ulterior faci un grafic să analizezi unde se duc cei mai mulți bani. Poți realiza că, de exemplu, cheltui prea mulți bani pe dulciuri și ar fi bine să te controlezi.

Bineînțeles, funcționalitatea Excelului nu se termină aici.

La servici poate fi o variantă care va crește enorm productivitatea angajatului. Mai ales pentru cei care au de a face cu multe date.

Nu sunt un expert Excel dar mi-ar plăcea să fiu. Momentan învăț băbește ”on a what I need basis”.

Voi în ce situație folosiți excel?

This entry was posted in MainC. Bookmark the permalink.

One Response to Aveti cateva secunde pentru Excel?

  1. Gabriela says:

    I love excel! Monitorizez cheltuieli personale, fac raportări pe campanii la job, fac liiiiste, multe liste 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *